Logo scgorssel header mobie volleybal

Lid worden

Recreanten

Gezocht: Volleyballers

Sportclub Gorssel afdeling volleybal heeft een goed lopende recreantenafdeling. Met 3 teams wordt deelgenomen in regio Oost competitie IJsselstreek: Dames I, Dames II en Dames III.

De recreantencompetitie bestaat uit heren-, dames- en mixteams die op sterkte in poules worden ingedeeld (competitie opgenomen in competitiesite Nevobo). Er worden uit- en thuiswedstrijden gespeeld, waarbij het team dat thuis speelt verantwoordelijk is voor de inhuur van de zaal. De circa achttien wedstrijden vinden in de avonduren van doordeweekse dagen plaats op de avond dat de thuisspelende vereniging beschikt over de zaal. De deelnemende verenigingen bevinden zich in het vierkant Apeldoorn, Heeten, Lochem en Zutphen. Elke wedstrijd bestaat uit drie sets tot 25 punten.

De heren en dames recreanten trainen op dinsdag- en woensdagavond in 't Trefpunt. Zie ook de pagina 'Trainingstijden'. Ook de westrijden worden doordeweeks gespeeld.

Alle teams kunnen het goed met elkaar vinden. Een goede onderlinge sfeer vinden we dan ook erg belangrijk, het zijn immers recreantenteams. Maar daarnaast is het natuurlijk ook leuk om wedstrijden te winnen. Wat dat betreft biedt recreantenvolleybal een ideale combinatie tussen plezier en prestatie.

Bent u geinteresseerd geraakt? Komt u gerust eens langs bij een van de trainingen. Leeftijd of ervaring is geen bezwaar, maar een beetje "balgevoel" is wel nodig.

Wil je kijken of volleybal iets voor jou is, neem dan contact op met de contactpersoon recreanten: Gosewien van Eck .

Of neem eens een kijkje op http://www.volleybal.nl/competitie/competitievormen/recreanten/regio-oost